Сајт је почео са радом 9. маја 2011. године и до 17. марта 2015. године сте користили његову пробну верзију.

Да би и убудуће користили ИнтернетПрофу морате бити члан удружења Центар модерног образовања "Интернет табла" које је власник интернет сервиса ИнтернетПрофа, што Вам омогућава и приступање садржају сајта који је доступан искључиво члановима.

Најједноставнији начин приступања овом удружењу је попуњавање "ЕЛЕКТРОНСКЕ ПРИСТУПНИЦЕ" која се налази на сајту. Када Вашу електронску приступницу са изабраним периодом плаћања чланарине пошаљете, на имејл ће вам стићи потврда наруџбине са генерисаном уплатницом.

Након пријема ваше уплате, стићи ће вам конфирмациони имејл после кога можете почети са коришћењем ИнтернетПрофе. ИнтернетПрофа тренутно покрива дванаест збирки задатака за 1., 2., 3. и 4. разред средње школе и то: Математика I (Круг), Математика I (Вене), Математика II (Круг), Математика II (Вене), Математика III (Круг), Математика III (Вене), Математика IV (Круг), Математика IV (Вене), Физика I (Круг), Физика II (Круг), Физика III (Круг) и Физика IV (Круг).

Молимо кориснике да се пре уплате чланарине добро информишу шта им сервис ИнтернетПрофа нуди.

За време уплаћене чланарине, корисник може користити све опције ИнтернетПрофа сервиса 24 часа дневно, 7 дана у недељи, без икаквих ограничења.

 

ХВАЛА НА РАЗУМЕВАЊУ!

УЧЛАНИТЕ СЕ!

УЛОГУЈТЕ СЕ И УЖИВАЈТЕ!!!

ВАШ ИнтернетПрофа

 

Ко је на мрежи: 343 гостију и 73 чланова